CrossoverAgenda

Informatiedag voor externe professionals: 'Werken met een visuele beperking'

datum: 28 juni 2012
locatie: Ermelo

Bartiméus organiseert op donderdag 28 juni 2012 in Ermelo een informatiedag bestemd voor externe professionals zoals arbeidsdeskundigen, arbo-deskundigen, bedrijfs- en verzekeringsartsen en werkgevers.

Het thema van de bijeenkomst is: werken en leren met een visuele beperking. Professionals die beroepsmatig willen weten wat de loopbaanmogelijkheden zijn van mensen die slechtziend of blind zijn kunnen zich aanmelden voor deze speciale informatiedag.

Meer informatie: Bartimeus.

Integrale toegangsgesprekken Wmo

datum: 4 september 2012
locatie: Utrecht

Movisie zoekt voor gespreksvoerders van gemeenten, Wmo-loketten en integrale wijkteams die nu al gesprekken voeren met de nieuwe doelgroepen, anticiperen op de decentralisaties en hun ervaring met elkaar willen delen.
Voert u op dit moment integrale toegangsgesprekken Wmo? Heeft u ervaring met het voeren van een zogenoemd keukentafelgesprek met de nieuwe doelgroepen van de Wmo? Dan bent u van harte uitgenodigd om uw ervaringen te komen delen.

Meer informatie: Movisie

Week van de Opvoeding 2012: Luister 'ns naar me

datum: 1-7 oktober 2012
locatie: door heel Nederland

In het hele land worden in de eerste week van oktober 2012 allerlei activiteiten georganiseerd. Van een opvoedontbijt voor ouders tot gezinszumba. Van beste op/oma-verkiezing tot een workshop leer-je-ouders-twitteren. En allemaal staan ze in het teken van hét thema van de Week van de Opvoeding 2012: 'Luister 's naar me'.

Meer informatie: Samenwerken voor de jeugd.

Jubileum Congres BOSK

datum: 6 oktober 2012
locatie: Stichting Bio, Arnhem

Op zaterdag 6 oktober vindt het groot BOSK Jubileum Congres plaats, speciaal voor BOSK- leden. Het thema is "Midden in de samenleving". De voorbereidingen zijn in volle gang.

Voor meer informatie: BOSK.

buitenland

Eindelijk een mooie, activerende site voor werkgevers. Stuur een e-card of bekijk de 'Field Guide'! Thinkbeyondthelabel